Doneren

De Hebreeuwse Universiteit in Jeruzalem is voor een belangrijk deel afhankelijk van donaties. Uw gift draagt bij aan onderzoek waarvan de resultaten niet alleen voor Israël, maar ook voor de Palestijnen, en zelfs voor de internationale gemeenschap van groot belang zijn. U kunt ons op diverse manieren steunen.

Naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Bericht

Bedrag €*periodieke gift

Een periodieke gift is tegenwoordig snel en makkelijk te regelen. Bij een gift in deze vorm schenkt u ons jaarlijks een vast bedrag gedurende minimaal vijf jaar. U kunt een periodieke gift regelen zonder tussenkomt van de notaris. U hoeft alleen het formulier Periodieke gift te downloaden, in te vullen en naar ons te sturen.

download formulier

nalatenschap

U steunt de NVHU op een bijzondere manier door ons op te nemen in uw testament. Met elk bedrag dat u ons nalaat, groot of klein, draagt u bij aan de financiering van belangrijke projecten van de Hebreeuwse Universiteit. U kunt ons een legaat nalaten (een vastgesteld bedrag) of een erfstelling toewijzen (een percentage van uw bezit) en ons daarmee tot (mede)erfgenaam benoemen. Al deze vormen van nalaten regelt u bij de notaris. Onze penningmeester geeft u graag meer informatie.