11 Januari 2021, 17.30 u

Het vaccin: is de pandemie achter de rug?

  Prof. Amos Panet werkt bij de faculteit biochemie en moleculaire biologie aan The Institute for Medical Research Israel-Canada of the Hebrew University of Jerusalem.

  Prof. Hermona Soreq bekleed de Hebrew University Slesinger Chair voor moleculaire neurowetenschap en is oprichtster van het Edmond and Lily Safra Center for Brain Science.

 

Prof. Dana Wolf is hoogleraar virologie en infectieziekten aan de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem en is plaatsvervangend chef-arts infectieziekten aan het Hadassah University Hospital.

Wat zijn de risico’s van (de) vaccinatie? Hoe werkt het tegen COVID-19? Waarom is er nog onderzoek gaande naar COVID-19 terwijl we al een vaccin hebben? In dit webinar zullen hoogleraren Amos Panet, Hermona Soreq en Dana Wolf hun kennis in biotechnologie, virologie, RNA onderzoek en klinische expertise benutten om de gevolgen van het vaccin op de pandemie en de werking ervan uitleggen Daarnaast zullen zij ook ingaan op de vraag waarom onderzoek naar het virus ook nu nog van groot belang is.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf dan een email aan secretariaat@nvhu.nl met daarin uw naam en eventueel uw telefoonnummer.