7 december om 18:00 uur CET (Amsterdam tijd) (Opgenomen)

Inside My Head: Convergence of Art and the Brain

Een discussie tussen de kunstenares

Paula Crown

en de neurowetenschapper Leon Deouell

Paula Crown, een gevierde Amerikaanse multimedia kunstenares en Prof. Leon Deouell, neurowetenschapper van de Hebreeuwse Universiteit en lid van de Edmond & Lily Safra Brain Research Center, gaan in dit webinar praten over het samenbrengen van kunst en het brein. Zij zullen focussen op de tentoonstelling, “Inside My Head” met kunst die bestaat uit  MRI scans van de hersenen van de kunstenares. Klik hier voor meer informatie over haar werk. Met hun beide achtergronden en ervaringen zullen de kunstenares en de neurowetenschapper de rol van de hersenen in het genereren van kunst behandelen.

Als je geabonneerd wilt worden aan de nieuwsbrief, schrijf dan een email aan secretariaat@nvhu.nl met daarin je naam en eventueel je telefoonnummer.